Mode-Statements
Betalen met:
iDeal
Bancontact
DHL
iDeal
Bancontact
DHL
Unieke kleding gezien op tv

Klantenservice

Levering

Onze collectie bestaat op dit moment uit voorradige artikelen of uit pre-order artikelen.

VOORRADIGE ARTIKELEN
Voor alle artikelen die voorradig zijn geldt een levertijd van 3 werkdagen.

LET OP! 
Zit er een pre-order bij jouw bestelling? Wij sturen jouw pre-order vanuit onze groothandel toe. Alle artikelen die wel voorradig zijn in jouw bestelling worden direct toegestuurd. Hier komen geen extra kosten bij! Jouw order word in dit geval dan gesplitst.
 
PRE-ORDERS
Een pre-order is een MEGA populair item wat je absoluut niet mag missen. Deze items zijn continue uitverkocht en daarom laten wij deze speciaal voor jou bij maken! Laat je fashion ♥ sneller kloppen en pre-order nu jouw favoriete items!

Al onze pre-orders worden rechtstreeks toegestuurd vanuit onze groothandel en hebben een levertijd van 10-20 werkdagen. Omdat deze items geleverd worden door een derde partij hebben wij geen effect op de verzenddatum. Op het moment dat je een pre-order besteld kan het dus uiterlijk 20 werkdagen duren voordat jouw pakket word bezorgd. Hou hier dus ook rekening mee. Wil je liever niet te lang op je pakketje wachten? Dan raden we je aan om te shoppen uit de "boutique collection". Deze collectie is direct leverbaar!

Zijn er toch nog onduidelijkheden? Stuur gerust een e-mail toe naar info@mode-statements.com.
Wij hebben een vast tarief van €4,99 voor verzendingen naar Nederland en België.
Wij maken gebruik van DHL. Je krijgt altijd een track en trace code toegestuurd. Hiermee kan je je pakketje volgen. Voor inhoudelijke vragen over de verzending raden wij je aan om contact op te nemen met DHL.
 
Geen paniek! Er kan altijd wat fout gaan bij het bevestigen van jouw order. Als de order betaald is word dit automatisch doorgevoerd in ons systeem.

Heb je geen bevestiging ontvangen? Check als eerste even je spam , soms komt de bevestiging hier in terecht. Helaas hebben wij hier geen controle over.

Tevens is het van belang dat je het juiste e-mailadres invoert. Mocht bovenstaand niet werken neem dan even contact met ons op via info@mode-statements.com.
WIJZIGEN
Op het moment van bestellen kan jouw adres nog gewijzigd worden.
LET OP! Probeer hier snel mee te zijn, jouw order word namelijk z.s.m. verwerkt.

ANNULEREN
Annuleren is in eerste instantie niet mogelijk omdat wij de order direct verwerken. Is het natuurlijk wel zo gelegen als het wat fout is gegaan of iets dergelijk dat wij hier altijd naar kunnen kijken voor een juiste oplossing!

Neem in beide gevallen contact op via info@mode-statements.com